DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

CARME TUSET PADRÓ

Facilitadora de Constel·lacions Familiars

Formada en Constel·lacions Familiars en l’Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger en la Hellinger Sciencia / Formada en Pedagogia Sistèmica/ Formada en Salut sistèmica per Stephan Hausner / Terapeuta Gestalt / Mestria de Reiki / Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb cristalls i Xamanisme.

Actualment cursant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica en el CUDEC

Més de 25 anys impartint tallers d’autorealització. 

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiar avalada per Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC.

Directora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l’enfocament de Bert Hellinger a Barcelona.


DOCENTS

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Pedagoga  /  Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció  /  Màster Especialista en Sofrologia Caycediana  /  Formació en Constel·lacions Familiars  /  Terapeuta Gestalt  /   Màster Practitioner i Trainer en PNL  /  Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica   /  Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents  /  Coaching Wingwave/  Formació en Pedagogia Sistèmica. 

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada.


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos tallere de Dale Carnegie sobre la comunicació.
Terapeuta Gestalt.
 

Terapeuta en shiatsu.
Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat
 Cudec.


JORGE BERRAONDO

Llicenciat en Psicologia.

Constel·lador certificat per la Hellinger Sciencia.

Director de la formació de constel·lacions Familiars en Argentina.

Creador de l’Espai Psi.


AMAIA ESKUTZA MARTÍN

Psicòloga, Art psicoterapeuta. Terapeuta de Vides Passades, Renaixedora. Mestra de  Reiki, EMF, Magnified Healing. Amb formació en Teràpia Familiar Ecosistèmica EVNTF i com constel·ladora amb Bert i Sophie Hellinger, i Institut Gestalt. Facilitant constel·lacions des de 2005 en el territori espanyol, Mèxic i Equador.


CARME HERNÁNDEZ GARCÍA

Formada en Constel·lacions Familiars i  trauma. Llicenciada en Dret i en Filologia Hispànica. 

Diplomada en Professorat d’EGB  /  Curs internacional de Coaching sistèmic i Constel·lacions Organitzacionals. Màster en mediació. Màster en Drets humans i democràcia  /   Introducció a la programació neurolingüística  /  Curs de Presa de decisions, canvi i constel·lacions estructurals.


ISAAC PALOMARES GONELL

Graduat en Psicologia 

Màster en PNL i Coaching / Practitioner en PNL /  Format en Constel·lacions Familiars / Curs d’Anàlisi Transaccional / Curs de Psicodrama.

Autor del llibre “El viaje de Hermes”


 GRACIELA DEL PINO

Formació en Constel·lacions Familiars i Formació en Constel·lacions de l’Esperit  /  Teràpeuta  Gestalt  / Formada en Ludoformació  /  Estudis universitaris: 3è any de Psicologia  /  Mestra d’Educació Primària i Jardí d’Infància  /  Terapeuta floral  /  Iniciada en Reiki  /  Tècnica Metamòrfica  /  Sanació d’Arquetips.


ALBERT RUIZ ESCALANTE

Format en Constel·lacions Familiars sistèmiques  / PNL  / Coaching  / Rebirthing  /  Teràpia individual  /  Constel·lacions amb ninos  /  Escola de vida  /  Docent en la Formació de TFS a Barcelona i Girona  /  Psicologia i ensinistrament caní. 


SYLVIA MAFFEI ABREU

Terapeuta humanista amb formació en Practitioner, Màster i Trainer en PNL  /  Terapeuta Gestalt  /  Constel·lacions Familiars /  Tècnic Superior en prevenció de riscos psicosocials  /  Tècniques d’Integració Cerebral, Hipnosi Eriksoniana i teràpia regressiva.


PROFESSIONALS  ESPECIALITZATS

CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)