DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

CARME TUSET PADRÓ

Facilitadora de Constel·lacions Familiars

Formada en Constel·lacions Familiars en l’Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger en la Hellinger Sciencia / Formada en Pedagogia Sistèmica/ Formada en Salut sistèmica per Stephan Hausner / Terapeuta Gestalt / Mestria de Reiki / Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb cristalls i Xamanisme.

Actualment cursant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica en el CUDEC

Més de 25 anys impartint tallers d’autorealització. 

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiar avalada per Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC.

Directora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l’enfocament de Bert Hellinger a Barcelona.


COORDINADORA DE LA FORMACIÓ

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.  Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.  Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada


DOCENTS

SYLVIA MAFFEI ABREU

Terapeuta Humanista formada en Practitioner, Màster i Trainer en PNL. Terapeuta Gestalt, Constel·lacions Familiars (sistèmica) i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Psicosocials. Treballa amb diverses eines com la Tècnica d’Integració Cerebral, Hipnosis Eriksoniana, Teràpia Regressiva. Anàlisis Transaccional, Triangle Dramàtic, EFT. Dols.

 


CAROLINA MAGLIANO MAERS 

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada.

Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya.

Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina.

Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura. 


DAVID DOMÍNGUEZ I ARÚS 

Coach i formador de labonaeducacio.cat.  Coach associat a AECOP-Catalunya i ICF-España. Màster en Coaching Executiu i Personal (IDEC-UPF). Postgrau en Lideratge i desenvolupament de persones (UdG). Llicenciat en Filosofia i Lletres (UAB) 


TERESA FERNÁNDEZ VALCÁRCEL

Llicenciada en Psicologia, Terapeuta Gestalt, formada en Anàlisis Transaccional, Moviment Expressiu i Treball Corporal (Locorporal). Pràctica de la Meditació i de Treball Corporal a través del Ioga i el Tai-Chi. Formada en el Programa SAT. Membre de l’equip en el postgrau “Gestalt, cos i  moviment” en Gestalt Salut, Barcelona. Conductora de talleres de moviment expressiu vital. 


ADELA RESURRECCIÓN 

Màster en Teràpia Breu Estratègica. Llicenciada en Filologia. Especialitat Llengua (UB). Coach en Comunicació i Retòrica. Formada en Teràpia Centrada en Solucions. Terapeuta gestalt. Co-creadora i docent de la Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica i del programa de formació de Coaching Estratègic. Terapeuta en consulta individual, de parella i família a Barcelona. 


SANTIAGO OLMO

Psicòleg, Màster en Teràpia Breu Estratègica. Coach en comunicació i Retòrica. Format en Teràpia Centrada en Solucions. Format en Teràpia Gestalt i Practitioner en PNL. Actualment és co-creador del programa i docent del Curs de formació en Intervenció i Teràpia Estratègica i del programa de formació en Coaching Estratègic. Exerceix també com a Psicòleg en teràpia individual, de parella i de famílies.


 ELISABETH CORREDOR

Metgessa de família amb abordatge integratiu des del físic i el psicosocial. Especialitzada en Teràpia Familiar,  Constel·lacions Familiars, Programació Neurolingüística, Pedagogia Sistèmica, Salut Mental i Addiccions. Actualment dedicada a l’acompanyament psicoterapèutic de pacients en teràpia individual, parella, família i grups de constel·lacions familiars.


MARIONA HOMS

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.


IKER PUENTE 

Doctor en Psicologia per la UAB. Llicenciat en Psicologia i Antropologia. Psicoterapeuta Gestalt. Expert en Psicologia Transpersonal i Integral. Investigador de la Respiració Holotròpica i altres tècniques per accedir a estats expandits de consciència. Ha estat professor i investigador en la UAB. Format en el programa SAT.  Autor del llibre: "Investigació i psicoteràpia psicodèlica". 


FRANCESC PADRÓ

Llicenciat en Educació Física. Especialista en Gimnàstiques Suaus i Conscients, en Activitat Física per a Gent Gran i en Danses del Món i Circulars . Terapeuta en Biodinàmica Craneosacral (Escola “Resonance Trainings / Paul Vick”  i “Getting in touch / M. Boxhall”), Terapeuta i Instructor en Pranic Healing.

Facilitador de  Grups de Meditació. Formació en TREVA (Tècniques de Relaxació Vivencial aplicades a l’Aula) i Escoles Despertes (Mindfulness aplicat a l’educació) Profesor de ZhiNeng QiGong N1(Harmonious Big Family - Dao Hearts).  


MANUEL RODRÍGUEZ ALEJANDRE

Formació en Rebirthing. “Treball amb els elements i la ciència de la mestria sobre el cos”. Certificat d’Extensió Universitària en Re-Naixement-Rebirthing; format en la tècnica de Vivation. Postgrau “Profundització en Respiració Integradora” i “Música i Rebirthing”. Facilitador del Perdó no-dual. Format en Constel·lacions Familiars. Diplomat en Direcció d’Equips i Gestió de Conflictes”. Coautor del llibre “Felicitat Laboral” 


LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat de Vic. Mestra d’Educació Infantil del departament d’Ensenyament de la Generalitat. Experiència com monitora de lleure, educadora d’Escola Bressol des de 2007. Diploma en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic). Formada en Constel·lacions Familiars Sistèmiques a AD’s ESCOLA. Col·laboradora de AD’s ESCOLA des de 2014. Realitza tallers i consultes de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Editora i tutora del curs de formación “Introducció a la Pedagogia Sistèmica” de PrisMa i AD’s ESCOLA. Experiència en varis registres del teatre amateur com a creadora, directora i actriu.

 


DOIA RIERA

Psicòloga, mestra i professional de Re-Naixement. Directora de l'Escola de Respiració Conscient i Ment Creativa de Mont-Ras (Girona). Formada en Constel•lacions Familiars i Sistèmiques. Imparteix cursos d'Autoestima i Educació Emocional per adolescents, pares i mares, mestres, etc. Crea i imparteix cursos per a parelles juntament amb la seva parella, Elio Romero.

 


MONTSERRAT MONGE GIMENO 

Terapeuta Gestalt per adults

Terapeuta Gestalt infantil

Formada en Constel·lacions Familiars

Formada en Mindfulness i Meditació Advaita

Formada en configuracions gestàltiques.


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)