El ritme accelerat en el qual vivim immersos facilita la desconnexió d’un mateix (amb el nostre cos, les nostres necessitats, les nostres emocions, sensacions, desitjos…) i de les persones realment importants en la nostra vida, conduint-nos cap a l’aïllament i la soledat.  

 

En aquest camí de desconnexió acabem per confondre les prioritats en la nostra vida i prenem com a propis, valors aliens, i com veritables creences que ens impedeixen anar més enllà. D’aquesta manera,  acabem resignats a viure una vida sense arribar a qüestionar-nos si és aquesta la vida que realment desitgem viure.  

El desfasament entre què vivim i el que en realitat voldríem viure, ens submergeix en un estat d’incomoditat, d’insatisfacció, d’ansietat i estrès, de tristesa, d’empipament i fins i tot de malaltia.   

En Atenció conscient treballarem per augmentar la consciència corporal, mental i emocional; aprendrem tècniques per gestionar millor el passat i el futur, amb l’objectiu d’estar més presents en l’aquí i ara; aprendrem tècniques de relaxació que ens permetran gestionar de forma òptima situacions de conflicte, intranquil·litat o estrès.

Atenció conscient està dirigida a totes aquelles persones que desitgin ampliar la seva consciència sobre on estan en el moment present i cap a on volen  dirigir les seves vides.  A totes aquelles persones interessades a millorar la seva qualitat de vida.

 

 


Impartit per: CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt.  Màster Practitioner i Trainer en PNL.  Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada.


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)