TROBADA DE DONES AMB CONTES PER A DONES

 

Una trobada al mes per a llegir, compartir, connectar i gaudir entre dones... cos, música, creativitat, entenent els contes com a medicina.

Contes que ens ajuden a connectar amb la nostra part femenina més profunda, recuperar  els propis cicles, entrar en el cos amb certesa i orgull, actuar en nom propi amb consciència.

Un treball guiat pel llibre “Dones que corren amb llops” on Clarissa  Pinkola  Estés ens guiarà cap a la “dona salvatge” des d’on viure una existència natural, en la que es  posseeix una integritat innata i uns límits saludables.

Recuperar l’instint, la vitalitat, el coneixement del propi territori i la creativitat. Relats, somnis, paraules, dansa, símbols…


Taller impartit per: TERASA FERNÁNDEZ VALCÁRCEL

 

Llicenciada en Psicologia, Terapeuta Gestalt, formada en Anàlisis Transaccional, Moviment Expressiu i Treball Corporal (Locorporal). Pràctica de la Meditació i de Treball Corporal a través del Ioga i el Tai-Chi. Formada en el Programa SAT. Membre de l’equip en el postgrau “Gestalt, cos i  moviment” en Gestalt Salut, Barcelona. Conductora de talleres de moviment expressiu vital.


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)