Escola de vida, és un curs on perfilarem quines són aquelles coses que poden provocar que la nostra vida no sigui com nosaltres desitgem.

 

A vegades,  malgrat el nostre esforç, continuem en el mateix punt sense avançar. En el curs combinarem diferents tècniques i filosofies, buscant on poden estar els obstacles que no ens permeten aconseguir la vida que desitgem. Té a veure amb els nostres valors i creences que naixen en la nostra família, amb els quals carreguem inconscientment, lleialtats familiars que estan actuant limitant el nostre èxit... Té a veure amb la nostra manera d’afrontar la vida, amb com ens sentim i com actuem. Té a veure amb les nostres pors, amb com vivim. Té a veure amb el que pensem i amb les nostres emocions. Nosaltres som responsables de tot el que arriba a la nostra vida, ens agradi el que arriba o no. Per tant, si en el present fem alguna cosa diferent, el nostre futur serà diferent.

 

En el curs farem un mapa de totes les possibilitats, perquè cadascú pugui discernir personalment què li està limitant i quina seria una bona solució. Considerem l’autoconeixement com el camí idoni per arribar a aconseguir viure  de manera més conscient i d’acord amb els nostres valors.

 

“Només podrem crear futur, estant en el present de forma conscient, agraint i dient SI al que va ser”


Grups i horaris:

Quinzenal del dijous de 10 a 13 o de 16 a 19.

Durada 10 meses

Cost: 70 euros al mes 


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)