El Mètode de les Constel·lacions Familiars aparèixer com a suport terapèutic per a la Psicologia. Va ser creat per Bert Hellinger, psicoterapeuta alemany. Al llarg de la seva dilatada trajectòria, Hellinger ha tractat i estudiat a les famílies, observant que s'arriben a utilitzar inconscientment patrons familiars destructius que condueixen cap a l'ansietat, la depressió, la ira, la culpa, la soledat, l'alcoholisme i fins i tot la malaltia com una forma de pertinença al grup.
En aquest curs ens aproparem a l'essència d'aquesta meravellosa disciplina terapèutica. Podrem conèixer la seva teoria, el seu funcionament, el seu desenvolupament i en quins principis es basa per donar aquests resultats tan sorprenents i ràpids. Les Constel·lacions Familiars s'enfoquen en la part més profunda de la nostra consciència, en els ancoratges que ens condueixen sovint a reproduir determinats comportaments o viure certes situacions negatives de forma repetida, sense que sapiguem molt bé d'on vénen ni com solucionar-ho.
Les Constel·lacions Familiars ens permeten trencar aquests patrons perquè puguem viure d'una manera més conscient, sana, feliç i plena.


Durada del curs 10 hores. Horari de dilluns a divendres 2 hores diàries.
Opció matins: Del 2 al 6 de juliol de 12:00 a 14:00 i del 9 al 13 de juliol de 09:30 a 11: 30h.
Opció tardes: Del 2 al 6 de juliol 16:00 a 18: 00h i del 9 al 13 de juliol de 18:30 a 20: 30h.

Inversió 60e.

CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)