Vols  saber què és l’eneagrama? Per a què serveix? Com utilitzar-lo per millorar el teu autoconeixement i desenvolupament personal? Vols començar a identificar i explorar el teu propi patró personal? Comprendre millor als altres i millora les teves relacions?

 

L’Eneagrama és un mètode d’autoconeixement i desenvolupament personal del qual el seu origen segueix sent desconegut i que sembla es remunta a fa més de 2500 anys a Babilonia.

L’Eneagrama és un sistema de classificació de personalitat.  Aquest sistema es representa mitjançant un gràfic de nou punts interrelacionats.

 


En el taller aprenem:

 

·         Major empatia per reconèixer-me i poder entendre als altres.

·         Major potencialitat per treballar les nostres pròpies fortaleses.

·         Les famílies que descobreixen l’Eneagrama guanyen en unió entre ells i major consciència en entendre’s millor.

·         Les parelles que coneixen l’Eneagrama poden profunditzar en el seu vincle creant més comprensió.

·         Professionalment, facilita el treball en la relació d’ajuda al proporcionar-te un sistema de comprensió de l’ésser humà.


 

Taller impartit per: Isaac Palomares Gonell 

Graduat en Psicologia per la UNED / Postgrau en coaching / Practitioner en PNL / Curs d’Anàlisis Transaccional / Crus de Psicodrama / Format en Constel·lacions Familiar / Autor del llibre “El viaje de Hermes” 


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)