Les constel·lacions quàntiques són meditacions, amb la intenció d’entrar en consonància amb l’univers. Estant sempre al servei de la persona que vol una sanació “d’una situació” que actualment l’està bloquejant i li impedeix avançar. Busquem tenir més consciència de la vida.

La connexió amb el nostre ésser és la base on trobar la força.

Entre els representants i el client es crea un canal en el qual tots es deixen portar, els representants són moguts per una força més profunda que moltes vegades no arribem a comprendre.

En aquest canal el moviment va dirigint-los, sense tenir la necessitat de saber qui és qui, i li mostra a la persona que treballa el que necessita veure, el que és important és Respectar, agrair i honrar.

El que és important aquí és la persona que treballa. Amb una actitud d’agrair i honrar es crea una força de sanació molt potent la qual permet a la persona accedir al més profund del seu ésser, on es trobem les més eficaces solucions.

En el monogràfic experimentarem a diferents nivells com estic amb mi mateix, a través d’un procés d’obertura de cor. També veurem on estem bloquejant la nostra energia en aquest moment i no deixa avançar.

 


Taller impartit per: AMAIA ESKUTZA MARTÍN

Psicòloga, Art psicoterapeuta. Terapeuta de Vides Passades, Renaixedora. Mestra de  Reiki, EMF, Magnified Healing. Amb formació en Teràpia Familiar Ecosistèmica EVNTF i com constel·ladora amb Bert i Sophie Hellinger, i Instituto Gestalt. Facilitant constel·lacions des de 2005 en el territori espanyol, Mèxic i Equador.


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)