SANANT ELS TRAUMES AMB CONSTEL·LACIONS 

 

Al llarg de la nostra vida, anem acumulant diversos traumes, alguns més profunds, altres més lleugers. Tots tenim traumes.

Els traumes són aquelles situacions que vivim i que ens superen, ja sigui perquè són molt doloroses, imprevistes, o perquè no estem preparats per a poder processar-les o simplement perquè som petits; de fet no importa el perquè, el que importa és que ens bloquegem d’avant del fet i no el podem gestionar de manera sana.

El trauma paralitza l’habilitat que té l’organisme per a respondre i poder restablir l’equilibri per si mateix.

Encara que el fet que ha provocat el trauma desapareix, el nostre organisme es manté alerta, doncs el procés ha quedat incomplet, i de manera inconscient el trauma continua afectant el nostre dia a dia.

 

¿És possible sanar els traumes?

 

No es tracta de jutjar el que va passar, sinó d’assentir,   reconèixer-lo, i amb una mirada amorosa cap a nosaltres en aquell moment, buscar noves respostes davant de la situació, o completar aquelles que van quedar bloquejades, per restituir la capacitat de creixement personal, d’autoregulació, i que no interfereixin en la vida actual. 


Taller impartit per: CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars amb Bert Hellinger en la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica. Formada en Salut sistèmica per Stephan Hausner. Terapeuta Gestalt. 

Mes de 25 anys impartint tallers d’autorealització. 

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiar avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC  Directora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l’enfocament de Bert Hellinger a Barcelona. 

 


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)