T’agradaria tenir tranquil·litat econòmica?

Et costa arribar a final de mes?

No trobes treball?

Preferiries viure sense diners?

Per més que fas, no aconsegueixes l’èxit?

Sents que les oportunitats se t’escapen de les mans, i no pots fer res?

Tens una mala relació amb els diners?

 


Les persones invertim diàriament temps, esforç, diners, etc., amb la finalitat d’un resultat final: ser pròspers. Què passa quan no arriba malgrat tots els nostres esforços?
Hi ha  persones capaces de generar prosperitat amb un mínim d’esforç, mentre que unes altres no ho aconsegueixen per més que ho intenten. La nostra abundància material no sempre és el resultat de treballar àrduament o de la situació econòmica del país. Té a veure amb valors i creences que neixen en la nostra família, càrregues inconscients, lleialtats familiars que estan ocultes i limiten el nostre èxit.
L’Univers és pròsper i abundant i pel fet d’haver nascut en Ell, pel simple fet de pertànyer a la totalitat, mereixem gaudir de la prosperitat i de l’abundància.

Quines condicions es necessiten perquè la prosperitat es manifesti a la teva vida? Quins són els patrons d’autosabotatge amb els quals impedim que la prosperitat arribi a la nostra vida?
En el taller parlaren sobre quines  són aquelles coses que poden obstaculitzar que la prosperitat flueixi. I treballarem amb exercicis que ens ajudin a sanar la nostra relació amb aquesta energia que en diem DINERS.


Taller impartit per: CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars amb Bert Hellinger en la Hellinger Sciencia / Formada en Pedagogia Sistèmica / Formada en Salut sistèmica per Stephan Hausner / Terapeuta Gestalt.

Mes de 25 anys impartint tallers d’autorealització. 

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiar avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC Directora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada / Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l’enfocament de Bert Hellinger a Barcelona. 


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)