L’Art d’Atreure una Bona Vida, és un taller on perfilarem quines són aquelles coses que poden provocar que la nostra vida no sigui com nosaltres desitgem.

De vegades, malgrat el nostre esforç, seguim en el mateix punt sense avançar. En el taller combinarem diferents tècniques i  filosofies, buscant on poden estar els obstacles que no ens permeten aconseguir la vida que volem. Té a veure amb els nostres valors i creences que neixen en la nostra família, amb els que carreguem inconscientment, lleialtats familiars que estan ocultes limitant el nostre èxit...

Té a veure amb la nostra manera d’afrontar la vida, amb com ens sentim i com actuem.

Té a veure amb les nostres pors, amb com vivim.

Té a veure amb el que pensem i amb les nostres emocions. 

Nosaltres som responsables de tot el que arriba a la nostra vida, ens agradi el que ens arriba o no. Per tant, si en el present fem alguna cosa diferent, el nostre futur serà diferent.

En el taller farem un mapa de totes les possibilitats, perquè cadascú pugui discernir personalment què li està limitant i quina seria una bona solució.


Taller impartit per: CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars amb Bert Hellinger en la Hellinger Sciencia / Formada en Pedagogia Sistèmica/ Formada en Salut sistèmica per Stephan Hausner / Terapeuta Gestalt.

Mes de 25 anys impartint tallers d’autorealització. 

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiar avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC  Directora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada / Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l’enfocament de Bert Hellinger a Barcelona. 


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)