“La Recuperació de l’Ànima”

 

 El xamanisme és la pràctica espiritual més antiga coneguda per la humanitat. Les evidències arqueològiques situen les primeres pràctiques xamàniques fa més de 40.000 anys. Aquestes formen part de la nostra herència cultural comuna i són universals.
La tradició xamànica constitueix, doncs, les arrels de tots els models espirituals i de sanació existents. Es poden trobar  referències dels nostres ancestres xamànics en totes les cultures: la cèltica, l’europea, el natiu-americana, o els aborígens australians, entre moltes altres.
  

"Som part d’una ànima familiar, més gran que la nostra individualitat".

Molts dels esdeveniments que ens succeeixen formem part d’una història transgeneracional que desconeixem i que alhora també està en el nostre ADN. Revelar això obre una porta a la transformació individual i col·lectiva"

 

La fusió del xamanisme i les constel·lacions familiars ens permet saber on està la nostra ànima i què necessita. Quan mirem això, podem posar un moviment per convidar-la a tornar.

L’ànima, al seu temps, torna i troba un camí per a la plenitud. Les Constel·lacions són la mare del treball, el xamanisme el pare. Com en la vida mateixa, quan prenem de tots dos estem complets. Aquest procés, quan ho vivim de debò, podem sentir que hem recuperat fragments de la nostra ànima o l’ànima mateixa.

 

Desenvolupament: Elements Xamànics que es poden utilitzar en una constel·lació familiar:

Preparació de l’ambient de treball. Roda medicinal, oracions, cants, animals de poder i elements de la naturalesa. L’ús de la roda medicinal en rituals sistèmics i constel·lacions individuals. Arquetips com ajudants per recuperar l’ànima.


Taller impartit per: JORGE BERRAONDO 

Llicenciat en Psicologia per la UNC (Universitat Nacional de Còrdova - Argentina.  Constel·lador certificat per la Hellinger Sciencia.

Director de la formació de constel·lacions Familiars en Argentina. Creador de l’Espai Psi.

A EUROPA ha impartit tallers de Constel·lació Familiars a Barcelona i Madrid des de l’any 2012.


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)