CARME TUSET PADRÓ

Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica. Formada en Salut Sistèmica per Stephan Hausner. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Actualment cursant la Llicenciatura  de Psicologia Sistèmica a CUDEC. Més de 25 anys impartint tallers d'autorealització. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC. Directora de la Formació de Teràpia Humanista integrada.

Coordinadora de la Formació De Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l'enfocament Bert Hellinger a Barcelona.


CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya. Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina. Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura.


CRISTINA DÍAZ PELLICER 

 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada.


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger.  Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos tallere de Dale Carnegie sobre la comunicació. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en shiatsu. Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat Cudec.

CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)