CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.  Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.  Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada. 


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos talleres de Dale Carnegie sobre la comunicació.
Terapeuta Gestalt.

Terapeuta en shiatsu.
Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat
 Cudec.


CAROLINA MAGLIANO MAERS 

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada.

Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya.

Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina.

Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura. 


NADINE PÉREZ BUDERUS

Formació en Pedagogia Sistèmica. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a Espailúdic per Carme Tuset.   Formació en Teràpia Humanista Integrada. Observació de Formació de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a l’Escola Gestalt de Catalunya per Carme Tuset. Diferents Monogràfics de Constel·lacions. Entrenament “La fortaleza del Alma en tiempos de Crisis”. Bert Hellinger. Reiki nivell III. Diplomatura de Turisme (UDG)a  EUHT Sant Pol de mar.  


LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat de Vic. Mestra d’Educació Infantil del departament d’Ensenyament de la Generalitat. Experiència com monitora de lleure, educadora d’Escola Bressol des de 2007. Diploma en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic). Formada en Constel·lacions Familiars Sistèmiques a AD’s ESCOLA. Col·laboradora de AD’s ESCOLA des de 2014. Realitza tallers i consultes de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Editora i tutora del curs de formación “Introducció a la Pedagogia Sistèmica” de PrisMa i AD’s ESCOLA. Experiència en varis registres del teatre amateur com a creadora, directora i actriu.


PAULA


Col·laboradors

AMAIA ESKUTZA MARTÍN

Psicòloga, Art psicoterapeuta. Terapeuta de Vides Passades, Renaixedora. Mestra de  Reiki, EMF, Magnified Healing. Amb formació en Teràpia Familiar Ecosistèmica EVNTF i com constel·ladora amb Bert i Sophie Hellinger, i Instituto Gestalt. Facilitant constel·lacions des de 2005 en el territori espanyol, Mèxic i Equador.


CARME HERNÁNDEZ GARCÍA

Formada en Constel·lacions Familiars i trauma. Llicenciada en Dret i en Filologia Hispànica. 

Diplomada en Professorat d’EGB. Curs internacional de Coaching sistèmic i Constel·lacions Organitzacionals. Màster en mediació. Màster en Drets humans i democràcia. Introducció a la programació neurolingüística. Curs de Presa de decisions, canvi i constel·lacions estructurals. 


ANTONIA QUESADA VILCHES

Reflexòloga, quiromassatgista, massatge circulatori, drenatge, neurosedant i descontracturant. Terapeuta de Flors de Bach i de Reiki. Facilitadora en Constel·lacions Familiars. Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró. Observació de Formació en Constel·lacions Familiars amb Carme Tuset. Participà en els Entrenaments Intensius de Bert Hellinger a Àvila 2014. Ha assistit a diferents monogràfics realitzats per Peter Bourquin, Brigitte Champetier de Ribas, Jorge Berraondo i Daan van Kampenhout. 


 

 IVANNA BERTULLO RISSO  

Instructora de Ioga (Sananda, modalitat estil Iyengar), impartit per Ramón Clarés / Intensius de Ioga Iyengar: Intensiu de Sòl Pelvià, Intensiu de Pranayama, Intensiu de Malucs, Intensiu de Meditació, Intensiu de Menstruació.

Llicenciatura en Ciències d’Activitat Física i del Deport (UDELAR, Uruguay)  


TERESA FERNÁNDEZ VALCÁRCEL 

Llicenciada en Psicologia, Terapeuta Gestalt, formada en Anàlisis Transaccional. Formada en Moviment Expressiu i Treball Corporal (Locorporal). Àmplia pràctica de Meditació i de Treball Corporal a través del Ioga i el Tai-Chi. Formada en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Membre de l’equip en el postgrau “Gestalt, cos i  moviment” a Barcelona. Conductora de talleres de moviment expressiu vital.


JAVIER GARCIA MARTÍNEZ 

Llicenciat en Psicologia (UB),  Educador Social, Mediador Familiar. Terapeuta Gestalt. Psicoteràpia Integrativa Programa SAT3.  Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents des de les Constel·lacions Familiars i la Pedagogia Sistèmica. Formació en Teràpia Sistèmica. Constel·lacions Familiars. Postgrau Coaching. Terapeuta EMDR (adults, adolescents i nens). Responsable del Servei Terapèutic en Acolliment i Adopció de l'Associació Cel Obert


ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)


CARMEN BOIX I CASAS


ROBERT FERRAN POLO FONT

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social” per la Universitat de Girona. Diplomat  “Graduat Social per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció pedagógica sistémica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB). “HAY teacher training”  Basat en les ensenyances de Lousis HAY. Expert Universitari en Constel•lacions Familiars i Sistèmiques  pel Real Centro Universitario Maria Cristina del Escorial.


DOIA RIERA

Psicòloga, mestra i professional de Re-Naixement. Directora de l'Escola de Respiració Conscient i Ment Creativa de Mont-Ras (Girona). Formada en Constel•lacions Familiars i Sistèmiques. Imparteix cursos d'Autoestima i Educació Emocional per adolescents, pares i mares, mestres, etc. Crea i imparteix cursos per a parelles juntament amb la seva parella, Elio Romero.


VICENTE


MARIONA HOMS

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.


MERCÈ PASCUAL RUIZ

Psicòloga Clínica i Màster en Psicología Comunitària per la Universitat de Barcelona. Formació professional en Renaixement- Rebirthing a la escola de Mont-Ras (Girona) i complementària en diferents seminaris amb Bob Mandel: lider Heaven Project entre altres i Leonard Orr i Fanny Van Leere. 

Curs d'Especialització El professional d'Ajuda. Eix de la Intervenció Sistèmica. Universitat de Girona.

Ha treballat  durant 15 anys com a psicòloga i coordinadora de diferents serveis en l'àmbit social (Unitat mòbil d'emergencies socials, campanyes de fred, etc. a Madrid ). Actualment dona sessions individuals de Renaixement i tallers de creixement personal. 

 


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)