Per a la Biodescodificació la malaltia no prové de fora, és un procés que té un sentit i considera que és un programa biològic que dóna una resposta biològica (afecció d’un òrgan) a un conflicte que la ment no ha pogut resoldre. Per tant, és una nova aproximació a la salut des d’un punt de vista pràctic que s’interessa, sense excepció, en tots els símptomes i malalties tant físiques com psíquiques.

Amb aquest mètode aprenem a escoltar el cos, una escolta biològica, no psicològica. És la recerca dels codis biològics que hi ha darrere de tot símptoma i la comprensió emocional que els activa, perquè, d’aquesta manera, es puguin descodificar i activar uns nous codis, gràcies al canvi de perspectiva que el pacient obté en la recerca.

La teoria neurocientífica actual ens diu que el cervell està organitzat per a reflectir tot el que creiem i coneixem. Sabem que tots els coneixements i experiències els que hem estat exposats al llarg de les nostres vides, o inclús que hem heretat, s’emmagatzemen en les connexions sinàptiques del cervell, el que significa que les nostres creences, en la forma d’aquells coneixements i experiències, resolen la nostra realitat.

Les creences i idees sobre nosaltres mateixos, sovint són la causa dels nostres problemes emocionals, símptomes i malalties físiques. Per tant, canviant els nostres pensaments i hàbits i usant algunes eines, podem canviar les nostres vides.

CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)