La Ciència de Sanació Brennan, creada por la Dra. Bàrbara Ann Brennan, física de la NASA, sanadora i autora dels llibres "Manos que Curan", "Hágase le Luz" i "Sanación Esencial", ofereix una mirada holística de la persona, treballant els nivells físics, emocional, mental i espiritual.

És una teràpia profunda i amorosa que acompanya al pacient a recuperar el seu benestar i presencia en l’ara.

El terapeuta avalua el sistema conscient-energètic de la persona i aplicant diferents tècniques de sanació, treballa els bloquejos, pors, angoixes, ferides i tot això que està limitant el sentir de la seva força vital, creativitat, benestar, pau interior i salut.

Aquest treball té un ampli rang d’aplicacions. Poden tractar-se a:

 

  • Nivell físic: estrès, ansietat, mal de cap, contractures, cansament, post operatoris, esquinç, dolors lumbars, etc.
  • Nivell emocional: estrès, ansietat, tristesa, vincles conflictius, necessitat de calma i pau, necessitat de temps per a un mateix, etc.
  • Nivell energètic: energia estancada en meridians i òrgans causant disfunció o dolor, desequilibri en el camp energètic (es treballa en els set plans del camp energètic brindant al pacient l’equilibri que es veurà reflectit en tot el seu ésser).
  • Nivell espiritual: falta de propòsit en la vida, ajuda a connectar amb la creativitat, es treballa els conflictes en el sistema de creences de la persona.

CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)