BARCELONA

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.  Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.  Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada. 


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos talleres de Dale Carnegie sobre la comunicació.
Terapeuta Gestalt.

Terapeuta en shiatsu.
Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat
 Cudec.


GIRONA

CAROLINA MAGLIANO MAERS 

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada.

Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya.

Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina.

Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura.


BARCELONA I CALELLA

NADINE PÉREZ BUDERUS

Formació en Pedagogia Sistèmica.  Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques amb Carme Tuset.   Formació en Teràpia Humanista Integrada.  Observació de Formació de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a l’Escola Gestalt amb Carme Tuset.   Diferents Monogràfics de Constel·lacions.  Entrenament “La fortaleza del Alma en tiempos de Crisis”. Bert Hellinger. Reiki nivell III. Diplomatura de Turisme (UDG) en EUHT Sant Pol de mar.  


CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)