La teràpia Homeopàtica utilitza com a base a l’homeopatia, que és un tipus de medicina alternativa. L’homeopatia utilitza concentracions molt petites de substàncies orgàniques similars a les que creen els símptomes d’una malaltia per a estimular les defenses de l’organisme i que sigui ell mateix qui porta a terme la curació. Va néixer fa 200 anys amb el Dr. Samuel Hahneman que, servint-se de la Lli de la Similitud, observà que en administrar dosis molt baixes d’una substància “similar” a la malaltia, aconseguia curar a les persones malaltes d’una manera molt més respectuosa amb l’organisme i menys agressiva.

La teràpia Homeopàtica treballa la salut a nivell global i holístic, tenint en compte els símptomes particulars del pacient. Tracta tot tipus de malalties cròniques, agudes, infeccioses, emocionals, psicològiques, etc. És considerada com una pràctica mèdica i terapèutica benigna, no agressiva, moderada i respectuosa amb l’individu i el seu cos.

Les substàncies o principis actius que utilitza la teràpia homeopàtica per a sanar, s’obté amb la dilució en aigua o alcohol del qual es coneix com a “tintura mare” i té una procedència animal, vegetal o mineral. Com més diluït es troba l’ingredient actiu, més potent és.  Està indicada en tot tipus d’individus, independentment de la seva edat, sexe, o circumstàncies específiques.

CARME TUSET PADRÓ

secretaria@carmetuset.com 

info@esh.cat

+34.625.16.82.65 (també Whatsapp)